Hoe kan ik een klacht indienen?

We gaan voor goed contact met onze klanten en een goede dienstverlening.

Maar helaas gaat er weleens iets mis en bent u niet tevreden over de afhandeling van uw verzoek. Dat kan leiden tot vervelende situaties. Voor u als huurder of woningzoekende is dit vervelend. U blijft met een ontevreden gevoel zitten en voelt zich misschien niet serieus genomen. Voor ons is dit vervelend omdat een goede en zorgvuldige afhandeling van vragen en klachten juist bijdraagt aan een goede relatie met u. Het is het voor u en voor ons van belang dat u uw klacht zo snel mogelijk meldt. Vaak is een oplossing dan eenvoudig gevonden en gaan we tevreden uit elkaar.

Stap 1
Als u niet tevreden bent vragen wij u altijd, als eerste stap contact op te nemen met diegene die uw verzoek of vraag in behandeling heeft.

Stap 2
Mocht dit niet tot een bevredigend resultaat leiden, dan legt u, als tweede stap, het probleem voor aan zijn of haar manager. Dit kunt u doen met ons contactformulier.

Stap 3
Komt u er ook dan niet uit? Dan is uw verzoek helaas een klacht geworden. Wij vragen u dan vriendelijk u klacht schriftelijk te melden. Leest u dan hier verder. LINK NAAR KLACHTENPROCEDURE WOONTIJSITE INVOEREN!